CMC Könyvkötőgépek

Kis és Közepes Példányszámú Könyvek Gyártásához

 

 

A CMC könykötő és kartonfeldolgozó gépei a DRUPA 2012 kiállításon

 

A CMC gépeit a 14-es csarnok A70-es standján tekintheti meg.

A CMC táblakészítő gépei olyan kis nyomdáknak valók, akik a keménytáblás könyvgyártást gazdaságosan szeretnék megoldani saját üzemükön belül, mennyiségi korlátok nélkül.

 

A CMC Italia a Drupán a HSV automata táblakészítők továbbfejlesztett változatait mutatja be. A moduláris felépítésű HSV gépsorával a saját igényeinek megfelelően válogathatja össze a gépegységeket méret, és termékválaszték szerint.

 

Használhatja csak táblakészítésre, vagy a beütő egységgel könyvfedél készítésre is. Az adagolás módját is megválaszthatja, legyen az kézi- vagy automata adagolás.

 

Újdonság az automata beállítású egy kocsis PUR ragasztós ragasztókötő berendezésük.

 

A Quick Book gépsor kifejezetten olyan könyvkötészetek számára lett kifejlesztve, akik belépő szinten keresnek megoldást kötészeti feladataikra és nem ritka az egészen alacsony példányszámú keménytáblás könyv megrendelés. 

 

Ha elérhető áron gondolkodik kispéldányszámú könyvek kötészetében, felejtse el az irreálisan nagy beruházást igénylő gépsorokat, amivel csak lekötné szakképzett munkaerejét.

 

Ha gyorsan és hatékonyan szeretne házon belüli kis könyvkötészetet, látogasson el a DRUPA kiállítás 14-es csarnok A70-es standjára ahol a CMC gépeiből két olyan sokoldalú, kompakt gépsor közül is választhat, mely mindig készen áll az azonnali használatra és nem igényel szakképzett munkaerőt.

 

Vásári elérhetőségünk:

 

Május 5-től 13-ig:

 

Szabó Szabolcs
mobil: +36 30 288 6555

 

Május 11-től 13-ig:

 

Kádár Fanni
mobil: +36 30 289 5222