Kis és Közepes Példányszámú Könyvek Gyártásához

Mit szólna egy gépsorhoz, amivel könnyedén gyárthat keménytáblás könyveket?

 

CMC Gemat beakasztó gép
 
Ön is elgondolkodott már azon, milyen kombináció jelentené a legjobb megoldást kis és közepes példányszámú keménytáblás könyveinek legyártásához?
 
Ha Önnek már elege van abból, hogy a nagyobb kötészeteken múlik, mikorra készülnek el az Ön megrendelésével, akkor ideje változtatnia!
 
Akár 10 m2 is elegendő az új keménytáblás kötészetéhez, ahol óránként akár 300 könyvet is legyárthat. Mindezt 1 gépkezelővel.
 
Ha elérhető áron gondolkodik kispéldányszámú könyvek kötészetében, felejtse el az irreálisan nagy beruházást igénylő gépsorokat, amivel csak lekötné szakképzett munkaerejét.
 
A CMC gépeiből két olyan sokoldalú, kompakt gépsor közül is választhat, mely mindig készenlétben áll az azonnali használatra és nem igényel szakképzett munkaerőt.
 
Ha Ön kis kötészete számára keres keménytáblás könyvgyártáshoz megoldást, kezdje itt!
 
Ha Ön főként digitális nyomatokkal dolgozik, vagy kötészetére jellemző az igényszerinti könyvrendelés változó példányszámokkal, kezdje itt!

 

Ha a legjobb ár-teljesítmény aránnyal rendelkező gépsor érdekli: Quick Book

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=0y0aKTQsHWE

Nézze meg a videót és garantáltan a homlokára fog csapni, és megkérdi magától, hogy eddig miért nem lépett!

 
A Quick Book gépsor kifejezetten olyan könyvkötészetek számára lett kifejlesztve, akik belépő szinten keresnek megoldást kötészeti feladataikra és nem ritka az egészen alacsony példányszámú keménytáblás könyv megrendelés.
 
Ha gyorsan és hatékonyan szeretne házon belüli kis könyvkötészetet, nézze meg a videót, és ne gondolkozzon hova teszi ezt a négy kompakt gépet, mert biztosan talál helyet és máris gyerekjáték a könyvkötészet az Ön számára!
 
Kispéldányszámú könyvgyártás 4 egyszerű lépésben!
 

 • Az LPA ragasztó és táblakészítő géppel iratgyűjtőket, könyvborítókat és kasírozott termékeket gyárthat, sokkal gyorsabban, mint a különálló táblakészítő gépekkel, mindössze egy, szakképzettséget nem igénylő kezelővel. Az LPA ragasztó és táblakészítő gép egyszerre egy oldal és a sarkak beütését automatikusan végzi. A táblák végül a préshengeren keresztül a kirakóasztalra kerülnek.
 •  

 • A kész táblákat a könyvtesttel a következő lépésben is nagyon egyszerűen és gyorsan akaszthatja be a GEMAT ragasztó és beakasztó géppel. Kezelőjének csak fel kell helyeznie a táblát és a könyvtestet a tartókra és a vezetők segítségével a gép precízen elvégzi a ragasztózási és beakasztási feladatokat.
 •  

 • Az így beakasztott könyvek ragasztását a MENKAR-OL hidraulikus préssel tökéletesítheti, melynek kis mérete és magas tartóváza rendkívül kényelmes használatot biztosít.
  A préslap alatt és fellett is egyszerre több könyvvel is dolgozhat, üresjárat nélkül.
 •  

 • Az utolsó lépésben a könyvek végső formáját a CRATER nyílásbeégető géppel nyerheti el, mely fűtött pengéivel és nagy nyomáserejével tökéletes munkát végez, mindenféle erőfeszítés nélkül.
 •  

 
Gondolta volna, hogy a könyvkötés ilyen egyszerű is lehet?
 
Elég egy ember és egy jól összeállított, kompakt gépsor, mellyel akár egy könyvet is megéri legyártani. Szinte átállási idő nélkül! Így nincsen kitéve a nagy kötészetek által szabott feltételeknek, minimális példányszámoknak és határidőknek.
 
Elege van már ebből a kiszolgáltatott állapotból?
 
Nézze meg a videót és garantáltan a homlokára fog csapni, és megkérdi magától, hogy eddig miért nem lépett!
 
Igen ez a megoldás érdekes számomra! Katt ide!
 
Ha Ön főként digitális nyomatokkal dolgozik, vagy kötészetére jellemző az igényszerinti könyvrendelés változó példányszámokkal, kezdje itt:

 

Quick Book 2.0 – ha nem akar az átállási időkkel bajlódni

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=12sc6exP8OQ

 
A Quick Book 2.0 sorozat 3 kompakt gépből áll, hogy Önnek minél kevesebb helyre legyen szüksége a precíz és hihetetlenül gyors keménytáblás könyvkötéshez.
 
Egyetlen kezelővel megoldhatja a kis és közepes példányszámú könyvkötészeti feladatokat, hiszen a műveleteket összevonva gyorsabban és minimális átállási idővel gyárthat keménytáblás könyveket!
 

   

 • Az LPA 2.0 ragasztó és táblakészítő gép két oldalt üt be egyszerre, és ugyan abban a lépésben automatikusan préseli a borítót is, ezzel hihetetlenül sok időt megtakarítva Önnek. Már csak két lépés és készen is van a keménytáblás könyv.
 •  

 • A GEMAT 2.0 sokoldalú ragasztó és beakasztó gép automatikusan igazodik a könyvtest vastagságához és nagyon gyors beakasztást végez a lehető legprecízebben. Mint a többi gép, ez sem igényel szakképzett munkaerőt, használata egyszerű, gyors és pontos.
 •  

 • Az így elkészült könyvek a CRATER 2.0 gépben kerülnek tökéletesítésre, ahol is egy lépésben, a préseléssel egy időben, a nyílásbeégetést is elvégezheti. A gép rendkívül nagy nyomóerővel rendelkezik, az átállás villámgyors és automatikusan programozható a működés.
 •  

Nem véletlen tehát az összeállítás, rengeteg kötészet választotta világszerte ezt a kombinációt. Ezért alakította ki Önnek a CMC Italia a Quick Book 2.0-át, lehetőséget adva az okos, hatékony és gyors keménytáblás könyvgyártásra.
 
Nézze meg a videót és nevessen egyet a nagyobb kötészetek rugalmatlan szállítási határidején!

 

Előfordult már, hogy nemet kellett mondania egy kis példányszámú megrendelésre?

 
Többet ne tegye, a CMC Quick Book 2.0 gépsorral a kispéldányszámú, vagy netán egyetlen példányos megrendelésére sem fog tudni nemet mondani!
 
Ne adjon esélyt versenytársainak, legyen Ön az, akihez mindig szívesen fordulnak az igényes munkákat elváró vevők, legyen az igényük kis vagy akár közepes példányszám, vagy nagy méret.
 
Igen ez a megoldás érdekes számomra! Katt ide!